Pucioasa, Str. Mihai Eminescu Nr. 7, Dâmboviţa
Program: Luni-Vineri 08.00-18.00;
Sâmbătă: 09.00-14.00 (pentru Cardiologie); Duminică: închis

Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate stabileşte modul în care centrulmedicaldiamed.ro foloseşte şi protejează orice informaţie pe care o puneţi la dispoziţie când folosiţi acest website.

centrulmedicaldiamed.ro se angajează să asigure că informaţiile dumneavoastră confidenţiale sunt protejate. Dacă vă solicităm să ne oferiţi anumite informaţii prin care puteţi fi identificaţi atunci când folosiţi acest website, atunci puteţi fi asiguraţi că vor fi folosite doar în acord cu declaraţia de confidenţialitate.

mipadoweb.ro poate modifica politica de confidentialitate, periodic, prin actualizarea acestei pagini. Trebuie să verificaţi această pagină din când în când pentru a vă asigura că sunteţi de acord cu orice modificare.

Ce adunăm

Putem aduna următoarele informaţii:

  • Informaţiile de contact (nume si prenume), inclusiv adresa de email
  • locatia geografica pe baza IP-ului

Ce facem cu informaţiile pe care le adunăm

Solicităm aceste informaţii pentru a înţelege necesităţile dumneavoastră şi pentru a vă oferi servicii mai bune şi, în special, din următoarele motive:

  • Păstrarea unor înregistrări interne.
  • Putem folosi informaţiile pentru a ne îmbunătăţi produsele şi serviciile.
  • Putem trimite periodic emaluri promoţionale despre produsele noi, oferte speciale sau alte informaţii pe care credem că le puteţi considera interesante utilizând adresa de email pe care ne-aţi oferit-o.
  • Periodic, putem, de asemenea, să folosim informaţiile dumneavoastră pentru a vă contacta în scopul prospectării pieţei. Vă putem contacta prin email.
  • Putem folosi informaţiile pentru a crea website-ul în funcţie de interesele dumneavoastră.

Securitate

Ne obligăm să vă asigurăm că informaţiile despre dumneavoastră sunt în siguranţă. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea, trebuie să păstrăm într-un loc sigur procedurile adecvate de natură fizică, electronică şi managerială pentru a proteja şi securiza informaţiile pe care le adunăm online.

Legături cu alte site-uri web

Website-ul nostru poate conţine link-uri care vă pot permite să vizitaţi cu uşurinţă alte site-uri web de interes. Odată ce aţi folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul nostru, trebuie să observaţi că noi nu avem nici un control asupra celuilalt site web. De aceea, nu putem fi responsabili de protecţia şi confidenţialitatea oricăror informaţii pe care le oferiţi atunci când vizitaţi astfel de site-uri şi astfel de site-uri nu sunt guvernate de această declaraţie de confidenţialitate. Trebuie să fiţi atenţi şi să căutaţi declaraţia de confidenţialitate care se aplică website-ului în discuţie.

Controlarea informaţiilor dumneavoastră personale

Noi nu vom vinde, distribui sau împrumuta informaţiile dumneavoastră personale unor terţe părţi fără permisiunea dumneavoastră şi legea ne cere să procedăm astfel. Putem folosi informaţiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informaţii promoţionale despre terţe părţi care credem că prezintă interes pentru dumneavoastră.

Puteţi să ne solicitaţi detalii referitoare la informaţiile personale pe care le deţinem despre dumneavoastră conform Legii Informaţiilor Confidenţiale din 1998.

Dacă dumneavoastră consideraţi că orice informaţii pe care le deţinem sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să trimiteti un mail pe adresa contact@centrulmedicaldiamed.ro. Vom corecta cu promptitudine orice informaţie incorectă.